زرین قلم

 ديروز غروب موقع برگشتن از كلاس حوالي ميدان انقلاب يكي بهم گفت:

آقا كاپشن ميخري

منم مثل هميشه بي اعتنا رد شدم
بعد از چند قدم به عقب برگشتم
يه مرد ميانسال با زن و يه دختر بچه
بازهم اعتنا نكردم و رفتم
بعد از برداشتن چند قدم ديگه دوباره برگشتم
با كمال تعجب ديدم اون مرد داره كاپشن كهنه خودش رو ميفروشه چون بجز يه پيراهن كهنه نازك توي اون هواي سرد ديگه چيزي به تن نداشت
را افتادم به سمتش 
وقتي صداي لرزان اون مرد رو شنيدم ميخواستم آب بشم برم توي زمين
اي خدا....


           
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 15:37
زرین قلم

تحریم ها برای چه کسی اعمال می شوند

 

   تحریم های یکجانبه کشورهای غربی به رهبری ایالات متحده علیه ایران در جهت توقف برنامه هسته ای ایران شکل گرفته که البته این تحریم ها هیچ گونه تاثیری در پیش برد اهداف هسته ای ایران نداشته است بلکه موجب افزایش انگیزه پیشرفت در زمینه هسته ای و صنایع وابسته در ایران شده است.

   البته این تحریم ها با فشارهای زیادی بر اقتصاد و صنعت کشور همراه بوده و روند رشد اقتصادی کشور را دچار مشکل کرده است.

   در این مقاله سعی شده تا تاثیرات تحریم ها بر روند زندگی اقشار مختلف مردم مورد بررسی قرار گیرد واینکه آیا این گونه تحریم های یکطرفه بحق ویا به ناحق وضع شده و از منظر بین المللی معتبر است یا نه بحثی جداست که اینجا مجال بحث آن وجود ندارد .

   علیرغم گرایش ایالات متحده در استفاده از ابزار تحریم، آثار واقعی این تحریم ها توسط اقتصاد دانان مورد بررسی قرار گرفته است. هرچند که تحریم های آمریکا باعث تغییر رفتار و سیاست ایران آنطور که مد نظر آنها بود نشده است. ولی در صورت عدم وجود تحریم مطمئنا" اقتصاد کشور در وضعیت مطلوب تری نسبت به وضع کنونی قرار می گرفت.

   با رجوع به اسناد سالهای قبل و تعمیق در مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی (فروردین 1360) می توان به این نتیجه رسید که تحریم در آن سالها نه تنها سبب روز اخلال در روند خرید و واردات کالا از خارج گردیده ، بلکه  باعث افزایش تعداد واسطه ها در خرید های کشور از خارج و افزایش هزینه های حمل و نقل و بیمه و ...  گردیده است .

   یکی از آثار تحریم های اقتصادی بر ایران کاهش ارزش ریال بوده که این موضوع به روشنی در روزهای اخیر قابل لمس است که موجب کاهش دسترسی ایران به سرمایه و تکنولوژی خارجی شده و برخی از طرحهای اقتصادی متوقف نموده است.

   اکنون بهتر است که ازخود بپرسیم:

   آیا با شرایط کنونی که کشور ما از وارد کردن بسیاری از قطعات و محصولات لازم در چرخه صنعت محروم است ما همچنان طبق نظر مسئولین کشور در مسیر پیشرفت اقتصادی و شکوفایی صنعتی قدم می زنیم؟

   آیا اکنون که بسیاری از شرکت ها و کارخانجات بزرگ و کوچک با فشارهای روزافزون تحریم ها مواجه ی شوند ، می توانند به بهره وری و تولید و طراحی محصولات بومی فکر کنند؟

   آیا وقتی صنعت کشور در مسیر ریاضت قرار گرفته و روزهای کم رونقی را سپری می کند قشر زحمت کش کارگر باید تاوان سیاست اشتباه مدیران اقتصادی خود را بپردازند؟

   ( بطوری که متاسفانه در اکثر کارخانجاتی که تولیدشان تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفته و موجب کاهش تولید و متعاقبا" کاهش سودآوری گشته،جهت جبران آن از حق اضافه کاری، پاداش ها، نهار، سرویس  ... و حتی حقوق ماهیانه کارگران استفاده می شود که در برخی از موارد هم به تعدیل نیروی انسانی و متعاقب آن افزایش نرخ بیکاری در جامعه منجر می شود)

 

 

 

 

 

JAVAD به قلم

 

 



           
شنبه 17 دی 1390برچسب:, :: 11:37
زرین قلم

"نفت را سر سفره های مردم می آوریم"

 

   اکنون که به پایان دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد نزدیک می شویم بد نیست مروری هر چند گذرا به یکی از وعده های انتخاباتی احمدی نژاد و میزان اجرای این هدف وتاثیرات آن بر شکل زندگی و معیشت مردم داشته باشیم. وعده هایی که شنیدن آن ممکن است در افراد مختلف واکنش های متفاوتی را در پی داشته باشد.

   بازخورد ها در مواجهه با چنین شعاری توسط خواص سیاسی متفاوت بود بطوری که پس از انتخابات سال 84 (دوره نهم ریاست جمهوری) آقای ناطق نوری یکی از سران اصولگرا در یکی از مصاحبه های خود به ملاقاتش با محمود احمدی نژاد یکی از گزینه های اصولگرایان اشاره کرد و برنامه های ایشان را نجومی عنوان کرده و آنها را غیر عملی می دانست. غلامحسین الهام سخنگوی وقت دولت نهم نیز در جواب خبرنگاری که در خصوص وعده آوردن نفت سر سفره های مردم پرسیده بود که وی در جواب گفت: "نفت سر سفره مردم بدبو است".

   یکی از بزرگترین شعارهای آقای رییس جمهور "آوردن نفت روی سفره های مردم" بود. شعاری که به کرات طی 7 سال اخیر از جانب پاستور نشینان و حامیان آنها شنیده شده اما واقعا" تا چه اندازه به آن عمل شده است؟ مطمئنا" سفره های زیادی منتظر رسیدن پول نفت هستند. سفره هایی که از گرانی ها به تنگ آمده اند و هر روز تهی تر از قبل می شوند. البته این وعده در برهه ای از زمان شکل تازه ای به خود گرفت تا جایی که هنوز سفره های داخلی به رنگ و بوی نفت مزین نشده بود که رییس جمهور فداکار وعده رساندن پول نفت بر سر سفره فقرای جهان را داده است.

   البته وعده آوردن نفت بر سر سفره ها بارها از سوی رییس جمهور و یارانش تایید و تکذیب شده اما آنچه که واضح است اینکه تکلیف درآمد نفتی کشور را کدام قوه مشخص می نماید – مجلس یا دولت؟

  - از طرفی رییس جمهور در استان مرکزی بار دیگر شعار خود تکرار کرده و تاکید می کند که صفر تا صد درآمدهای نفتی باید به جیب مردم برود!

  - از طرف دیگر بهارستان نشینان خواب های دیگری برای درآمدهای نفتی دیده اند و کل درآمدهای حاصل از فروش نفت را به حساب خرانه کل کشور واریز کردند.

طبق آمار رسمی بانک مرکزی مجموع درآمد نفتی کشور طی 26 سال از انقلاب اسلامی تا پیش از آغاز دولت نهم کمتر از 500 میلیارد دلار بود که شامل هزینه های جنگ می شد این در حالی است که مجموع درآمد نفتی طی 6 سال گذشته یعنی از آغاز دولت نهم، 600 میلیارد دلار گزارش شده است.

 

 

 - اما نکته اصلی در چند سوآل مهم نهفته است:

 - آیا امروز که بهای هر بشکه نفت با سالهای نه چندان دور خود اختلاف فاحشی پیدا کرده، به همان اندازه روی وضع معیشتی اقشار کم درآمد تاثیر گذار بوده است؟

 - آیا آوردن آب آشامیدنی سالم به منازل بسیاری از هموطنان که از داشتن ابتدایی ترین نیاز خود محروم هستند مهم تر است یا وعده دادن در مورد درآمد نفتی، که نه به سفره های مردم سرازیر شده و نه به خزانه خالی تر از جیب مردم ریخته می شود؟

 - آیا این انصاف است، دولتی که نام عدالت محور بر خود نهاده از صداقت مردم شریف و زحمت کش سوء استفاده کرده و برای اخذ رأی بیشتر اقدام به دادن وعده های غیر ممکن کرده و پس از رسیدن به مقاصد خود منکر وعده ها و اهداف خود شود؟


 

به قلم JAVAD



           
یک شنبه 4 دی 1390برچسب:, :: 7:57
زرین قلم



زمان زود می گذرد و شما آنقدر مشغله دارید که خیلی چیز ها یادتان نمی آید.
ما هم خواستیم یادمان نیاید ... اما خوب جای زخم همیشه ماندنیست !
روز های دیر و دور را به خودتان وا میگذارم ... از همین اواخر درد دل کنیم
یادش بخیر ... روز گاری بود سینمای یخ بسته ی ما خواست تکانی بخورد ...
تا اینکه " آدم برفی " یخ سینمای ما را وا کرد.
نمی دانم آن روز ها کجا بودید ... از خودتان که پرسیدیم جوابی دستگیرمان نشد ..
آن روز سینما به سینما ، اکران آدم برفی دو صف داشت ...
صف اول بلیتی که می خریدیم ...صف دوم باتوم هایی که می خوردیم !
نمی دانم خبر دارید ؟ آن روز جلوی هر سینما دسته ای باتوم دار می ایستادند
و هر که از سینمای آدم برفی بیرون می آمد را می زدند...
بعد ها گفتند سر دسته ی همین باتوم دار ها دارد برای پیشرفت فرهنگ و هنر فیلم میسازد
یعنی کسی که فرهنگ را می فهمد ، آزادی بیان را نمی فهمد ؟؟

شما که آنجا نبودید نه ؟؟
نمی دانم خبر دارید ؟ یک روز در یک سینما که آدم برفی را اکران می کرد
مردی روی صحنه ی اجرا رفت و پرده ی سینما را پاره کرد ...
صورتا خیلی شبیه شما بود ... شما که نبودید ؟
زمان گذشت ...
شما عوض شدید ... اصلا به کل عوض شدید ...
فقر وفحشا را ساختید ... نمی دانم حقیقت را می خواستید به رخ کی بکشید ؟
مردمی که کف خیابان زندگی می کنند ، خودشان این ها را می دیدند ...
یا شاید می خواستید از ما بهتران آن بالا ها ببینند
اصلا نفهمیدیم شما چه طور اینقدر عوض شدید ؟
شما سی و چند سال زندگیتان از این حرف ها نمی زدید ؟ یعنی آن موقع فاحشه های شهر را نمی دیدید؟
یعنی یکهو وحی نازل شد و شما سینه برای خیابان خواب های ما سپر کردید ؟
گاهی انسان ها بابت زدن حرف حق هم منظور دارند اما شما ؟ نه شما که از این قشر آدم ها نبودید ؟؟؟؟
روز گار به اخراجی ها رسید ... اخراجی های اولتان را همه دیدند و خندیدند ...
شما کثرت ببیننده تان را به حساب تایید کارتان گذاشتید بی آنکه یادتان باشد
دل این مردم برای خندیدن تنگ شده است . آنقدر هم حواسشان نیست که حضورشان به چه چیزی دارد تایید می دهد ...
به اخراجی های 3 رسیدید ... دلتان گرم تشویق ها ... سرتان پر از باد تایید ... آرمان هاي یک نسل را مسخره کردید ...
سبز را آبی و قرمز کردید و نشان دادید مردم آلت دستی بیش نیستند در دست های آدم هایی که آن بالا نشسته اند ...
از این هم بگذریم ..
چند روز است که پگاه آهنگرانی ناپدید است . میشناسیدش ؟ کارگردان فیلم " ده نمکی ها " ...اصلا این فیلم را دیده ای ؟
نمی دانیم از کجا باید سراغش را بگیریم ؟ تو میدانی ؟؟؟ ... مطمئنی نمی دانی ؟
تو دوست های کله گنده زیاد داری ؟ می شود یک سوالی از آنها بپرسی
راه دوری نمی رود که مادرش را از نگرانی در بیاوری
راستی ... من سر سجاده ات نبوده ام که ببینم خلوص سجده هایت چه قدر است ... ولی یک چیز را می دانم ...
اینکه اگر خدایی آن بالا باشد ، عزیز ترینش ، بنده هایش هستند ...بنده هایی که اکثرشان نماز شب نمی خوانند و شلوار تنگ و یقه ی باز می پوشند ...
مراقب بنده هایش باش .... شاید دل یک نسل از تو گرفته باشد.

 

 

 

..*..*.. MishiGroup..*..*..




           
یک شنبه 6 آذر 1390برچسب:, :: 10:46
زرین قلم

                                                       

   "در ابتدا نظر شخصی بنده در زمينه حجاب، به داشتن آن و از نوع چادر، نزدیکتر است و به شخصه با بد حجابی مخالف هستم." اما در این مقاله سعی بر واکاوی علل بهبود نیافتن وضع حجاب در جامعه پس از فشارهای حکومت در اجرای طرحهای حجاب و عفاف می باشد.                                                                                

   مقوله حجاب مورد تاکید اسلام  قرار گرفته بطوری که در آیات "30 و 31 سوره نور و 59 سوره احزاب" بطور مستقیم به آن اشاره شده است. اما بحث اصلی بر سر اجباری بودن حجاب به شکل کنونی آن می باشد و بسته به نوع حکومت در کشور های اسلامی و در برهه های زمانی گوناگون متفاوت بوده است.                                

    در "17 دی 1314" رضاخان قانون کشف حجاب را رسمی کرد که این قانون با پایان حکومت او در ایران به پایان رسید. البته در ایران نیز پس از انقلاب اسلامی مانند برخی کشورهای اسلامی مثل (عربستان سعودی، سومالی و افغانستان) حجاب  اجباری شد. این اتفاق در ایران مخالفانی را به همراه داشت که بزرگترین آنها  "محمود طالقانی" امام جمعه وقت طهران بود که پس از اعلام اجباری شدن پوشش سر برای زنان در ادارات دولتی توسط امام خمینی، به موضع گیری علیه آن پرداخت:                 

روزنامه اطلاعات شماره 20 اسفند 1357:                                                       

   <<  حتی برای زن های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیت های مذهبی ...ما نمی گوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمی‌گوید. زنان عضو فعال اجتماع ما هستند اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست... مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی می‌کردند؟ مگر چادر می پوشیدند؟ کی در این راهپیمایی ها زنان را مجبور کرده که با حجاب یا بی حجاب بیایند؟ این ها خودشان احساس مسئولیت کردند اما حالا اینکه روسری سر کنند یا نکنند باز هم هیچکس در آن اجباری نکرده است  >>

یکی از موافقان این قانون ابوالحسن بنی صدر بود که عدم رعایت حجاب توسط زنان را موجب تحریک جنسی مردان میدانست.                                   

 

  در سالهای اخیر نیز با اجرای طرح "ارتقای امنیت اجتماعی" توسط نیروی انتظامی و تایید آن توسط رهبری و احمدی نژاد در قالب طرح جامع عفاف واکنش های متفاوتی در پی داشت تا جایی که زنان محجبه نیز در هنگام برخورد با صحنه درگیری پلیس با مردم برای دستگیری بی حجاب ها، از خود عکس العمل نشان داده و با اجرای آن مخالفت می نمودند.                            

حال در اینجا چند سوآل مهم ذهن هر مستمعی را به خود مشغول می کند:    

_ آیا با اجباری شدن حجاب اتحاد بین زنان ایرانی، چه باحجاب و چه بدحجاب (مخالفان حجاب) از بین نرفته و به نوعی به دوگروه تقسیم نشده اند؟        

_ آیا مردان مسلمان آنقدر ضعیف النفس هستند که با دیدن موی زنان غیر مسلمان (همان زنانی که در خیابان راه میروند، نه به دین اعتقاد دارند و نه به احکام آن) از خود بیخود شده و دچار لغزش می شوند؟                      

_ آیا با اجباری کردن حجاب، وضع حجاب در مملکت ما سامان گرفته و اکنون کسانی که به زور حجاب بر سر دارند به حجاب خود وابسته و پایبند بوده و در صورت حضور در فضای آزاد تر (نظیر کشورهای دیگر) بر حجاب خود پافشاری میکنند؟

_آیا در سایر کشورهای اسلامی نظیر اندونزی، لبنان، سوریه و مالزی که حجاب در آنها آزاد است، مردان آن کشورها در گناه غوطه ور گشته و از معارف و اخلاق انسانی و اسلامی فاصله گرفته اند؟                                   

_ آیا همه مشکلات اساسی که ملت با آن دست به گریبان هستند، حل شده و مسئله ظاهر مردم از اوجب واجبات است؟                                       

 

_ آیا با اعمال این گونه فشارها، جوانان کشور در بالاترین سطح فرهنگی قرار دارند و این جوانان کشورهای غربی هستند که دچار بی اخلاقی شده و غرق در اعتیاد، فحشا و بیماری های اجتماعی هستند و این تجاوزها و قتلهای ناموسی در آن کشورها اتفاق می افتد؟                                          

_ آیا تا کنون توجه کرده اید گناهان به مراتب سنگین تر از بد حجابی (مانند: دروغ، تهمت، به هدر دادن بیت المال و ...) وجود دارد و به آن دچار هستیم؟

   مطمئنا" روی هر مسئله ای که زور حاکم شود، از راه اصلی خود منحرف شده و به انحطاط کشیده خواهد شد.                                                           

 گاهی اوقات بد نیست که نگاهی به اصل و پایه مسائل دینی بیاندازیم متوجه خواهیم شد که در این شرایط برخورد مامورین حکومت بامردم به گناه نامناسب بودن ظاهر، را زیر سوآل می برد. پس بهتر است به نص صریح قرآن کریم (یعنی آیه 125 سوره بقره) رجوع کرده تا دریابیم که خداوند می فرمایند:(لا اِکراهَ فِی الدّین)                                                                        

 

 

JAVAD به قلم



           
دو شنبه 23 آبان 1390برچسب:, :: 11:44
زرین قلم

سالهاست افراد مسئول یا غیر مسئول با یافتن تریبون های مختلف، اقدام به اظهار نظر چه با آگاهی و چه از روی عدم آگاهی در همه زمینه ها بخصوص در زمینه مسائل بین المللی و دیپلماتیک می کنند. شاید به جرات بتوان گفت اکثر افراد به اصطلاح دلسوز در سخنان خود، کشور را برترین کشور جهان معرفی می کنند و اکثر کشورهای غربی را نیز مستکبر، جهان خوار، تروریست، ضد بشریت و ... معرفی می کنند.

اگر هر مسئولی که تریبون در اختیار دارد زبان به سخن در زمینه مسائل تخصصی دیپلماتیک بگشاید وضع دیپلماسی کشور همینی می شود که هست. بخصوص اینکه در این درفشانی ها از آداب دیپلماتیک، لغات دیپلماتیک، علوم دیپلماتیک، بکارگیری فنون دیپلماتیک و ... در روابط بین المللی هیچ خبری نیست.

این نوع ایراد سخن در جایگاه ها و رده های بالا در محافل خبری با توجه به گسترش فناوری اطلاعات، مطمئنا" تاثیرات بد و هزینه های سخت و سنگینی در بر دارد که قسمت عمده این هزینه ها متوجه طبقه متوسط و پایین دست جامعه می شود و نمونه عینی آن، فشار های اقتصادی بر اثر تحریم های بی سابقه است.

البته نباید فراموش کرد که در هیچ شرایطی نباید از اقتدار و سربلندی ملت چشم پوشی شود و از منافع کشور به نفع ملت های دیگر استفاده کرد که این موضوع بسیار مهم و حیاتی به نظر می رسد. اما باید به این موضوع نیز توجه داشت، سایر کشورها که دارای روابط در سطوح مختلف با کشورهای غربی هستند اقتدار و عظمت ملت خود را باخته و مرید و نوکر حلقه بگوش سیاست های حاکمان غربی شده اند و اگر نظرشان با نظر ما مخالف بوده و به نظر کشورهای غربی نزدیک تر است سیاست اشتباهی در پیش گرفته و گول استکبار جهانی را خورده اند؟

- آیا کشوری وجود دارد که با قطع رابطه با اکثر کشورهای دنیا مشکلات خود را حل کرده و بدون هیچ مشکلی به قول معروف گلیم خود را از آب بیرون بکشد؟

- آیا با قطع کامل روابط، ما به اهداف خوبی دست یافته ایم و در مسیر کاملا" روشنی قدم می زنیم؟

آیا همه آنها از اخلاق و معرفت انسانی بدور هستند و با کشور ما نیز دشمنی و خصومت دیرینه دارند و ما نیز کشور پاک و بدون خطایی هستیم؟

 

به قلم JAVAD

 



           
سه شنبه 17 آبان 1390برچسب:, :: 14:18
زرین قلم

برای اولین بار در سال 1364 بحث ترجیح نظام پارلمانی یا ریاستی بر یکدیگر مطرح گردید، و این مساله به دلیل بروز اختلاف میان رئیس جمهور و مجلس درباره فردی بود که باید نخست وزیر می‌شد و...

.

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب ...


           

 

فرهنگ عذر خواهی در بین مسئولین کشور ما موضوعی غریب و نا آشناست.

 

فرهنگ خوبی که در بسیاری از کشورها رواج دارد و هر کسی در قبال انجام ناصحیح مسئولیت خود از افـکار عـمـومی عذرخواهی می کند.

 

نمونه عینی این موضوع اخـیرا" در کشـور ژاپن مشاهده شــد که آن هم به دلیل خسارات وارده به مـردم این کشور در اثر یک بـلای طبیعی اتفاق افتاد.

 

امّــا در کـــشور ما سالهاست که از این کلمه استفاده نمی شود

 

شاید دلیل ای قضیه این است که هیچ قصور و کوتاهی از سوی

 

هیچ مدیر یا مقام مسئول رخ نداده اسـت منـجر به عـذر خـواهی شود که این موضوع غیر ممکن به نظر می رسد.

 

امّــا یکـی از دلایـل نگارش این مقــاله از سوی حقیر شنیدن خبر عذرخواهی دو مسئول گیلانی ازمـردم به دلیل آب گرفتگی معابر و خیابانهای شهر بر اثر بارش شدید باران می باشد.

 

امّــا آب گرفتگی خیابان یک شهــر هــمــیشه بارانی نســبت به اختلاس سه هزار میلیارد تومان پول ملت نزد بانکها مطمــئنا" از درجه اهمیت کمتری برخوردار است، امّــا مســئولین این فاجعه میلیاردی به جای عــذر خواهی طلب پاداش در قبــال کشف این سرقت عظیم کرده اند.

 

شاید اینطور گمان می شود که با عذر خواهی کردن از اقتدار و ابهت کاری آنان کاسته شده و زحماتشان در طول سالهای اخیر نادیده گرفته می شود.

 

حتی در دورترین کـشورهای آسیایی و آفریقایی با اتفاقات بسیار کم اهمیت تر نیــز مسـئولان به اشـتباه خـود اعتراف کرده و آن را می پذیرند و برای آرام کردن افـکــار عـمـومـی از آنان عذرخواهی می کـنند که این موضـوع در کشــور مـا عـمـلی قـبـیـح محسوب می شود.

 

ای کــاش پـس از محقق نشدن وعـده های نجـومی رئیس دولت، از مردم عذرخواهی می شد.

 

ای کاش پس از ناکامی های مکرر تیم ملی فوتبال از ورزش دوستان عذر خواهی می شد.

 

ای کاش پس از به بار آمدن افـتضاح های مالی و اقتصـادی در استانداری ها، ساز مانها، بانکها، دانشگاه ها و... از مردم عذر خواهی می شد.

 

ای کاش پس از سقوط چندین هواپیمـا طی سالهای اخیر و جان باختن صدها هم وطن بی گناه کمی به غیرت مسئولین پر تلاش بر می خورد وبرای تسلی خاطر بازماندگان هم که شده از آنان عذرخواهی می شــد ...... که نشــد ...

 

 

به قلم javad

 



           
چهار شنبه 6 مهر 1390برچسب:, :: 13:16
زرین قلم

رسانه ملی! این روزها باز هم موضوعات مهمتری از مسایل و مصائب کشورمان یافته و به آن مشغول است.

از مسائل کلان اقتصادی گرفته تا اطرافیان رییس دولت ، مسائل سیاسی کشور ، و حتی اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی و ...

همه و همه از نظر رسانه ملی مهم تر از تعداد تیر های شلیک شده توسط انقلابیون لیبی یا تعداد سرفه های پادشاه عربستان نیست.

زین پس به جای واژه غریب و نامأنوس رسانه ملی میگوییم:

رسانه بیداری اسلامی!

ملت هم برای بیان دردها و آلام خود و یا اطلاع از مسائل کشور به رسانه های دشمنان خود مراجعه نمایند!

 

به قلم JAVAD



گاهی اوقات با خودم فکر میکنم که ما از اسلام فقط نامش را یدک می کشیم

امروز وقتی برای خوندن نماز جماعت به نمازخانه اداره رفتم صحنه ای رو دیدم که شاید انتظارشو داشتم.

از شرکت 1500 نفری شاید فقط  15 نفر برای خواندن نماز اومده بودن این موضوع در کشور ما چیز غریبی نیست.

در رفتار های روزانه خودمون هم بویی از اسلام ناب نبردیم تا جایی که مثل نقل و نبات دروغ میگیم به هم تهمت میزنیم و پشت سر هم غیبت میکنیم موضوعات تاسف باری که ربطی به شیوه اداره حکومت وسیاست های حاکمان کشور نداره و از ایرادات خودمونه.

پس بیایم ایرادات خودمونو بپذیریم و اصلاح رفتار های سؤ رو اول از خودمون شروع کنیم اونگاه از ارکان حکومت توقع رفتارهای درست، اصولی، عادلانه و مطابق با معیارهای اسلام داشته باشیم



 

بانکداری بدون ربا !!!

از اواخر شهریور ماه دولت اسلامی اقدام به دریافت وجوه هنگفتی تحت عنوان پیش ثبت نام حج عمره نمود.

  این اقدام دولت اسلامی مردم را بر آن داشت تا به به هرقیمتی زیر بار این هزینه سنگین رفته و خود را برای مُحرم شدن آنهم شاید بیشتر از سه سال دیگر آماده کنند.

  مبلغ 8,000,000 ریال برای بسیاری از مردم معتقد و با ایمان که حقوق ماهیانه آنان نصف مبلغ مذکور نمی باشد بسیار سنگین بوده بطوری که خود به شخصه شاهد بودم بسیار کسانی که جهت تامین این وجه دست به استقراض دراز کرده یا از اداره مربوطه درخواست وام نموده اند.

  موضوع از آنجایی آغاز شد که بانکهای عامل نام نویسی عمره مفرده اقدام به اعطای تسهیلات با سود 14 درصد نموده اند که این اقدام در این شرایطی که وامی با این سود کم نایاب است، قابل تحسین بوده و گره از از مشکلات بسیاری از مردم گشوده است.

 این در حالی است که در روز چهارشنبه 90/6/30 خبری روی تلکس خبرگزاری ها با این مذمون قرار گرفت:

((دفتر استفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای با توجه به سود 14 درصدی این وام ها تصریح کرد: این وام، ربوی محسوب می‌شود.

این درحالی است که پیشتر رسانه‌ها خبر داده بودند که دفاتر حضرات آیات عظام مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی و وحید خراسانی این وام را دچار اشکال و حرام اعلام کرده اند.

دفتر حضرت ایت الله العظمی وحید خراسانی اعلام کرد اگر سود دریافتی کمتر از ۴ درصد باشد می توان گرفتن این وام را بلا اشکال است و مردم نیز سود چهار درصدی را تحت عنوان کارمزد با بانک ها مصالحه می کنند.

از سوی دیگر حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسویان عضو شورای فقهی بانکداری اسلامی نیز در گفت و گو با خبرگزاری ابنا گفت: هیچ توجیهی برای این وام وجود ندارد.))

حال چند سوآل مضحک ذهن هر خواننده ای را نسبت به این خبر مشغول میکند:

- آیا واقعا" بالاترین مقامات مملکت خبر از سود نجومی بانکها نداشته و صحبت از سود ۴ درصد می نمایند و یا اکنون در این مورد خاص حکم به حرام بودن وام مذکور داده اند؟

- آیا نه اینکه اکنون مدت مدیدی است که کسی وام با سود کمتر از 20 درصد در سیستم بانکی کشور مشاهده ننموده است؟

- آیا از میزان سود بانکهای دولتی و خصوصی (به اصطلاح اسلامی) اطلاعی در دست نداشته و یا این موضوع از درجه اهمیت کمتری برخوردار بوده است؟

و . . .

 - یک پیشنهاد:

برای یک بار هم که شده جهت دریافت وام به یکی از شعب بانکهای کشور مراجعه نمایند و بدون استفاده از امکانات و شرایط ویژه خود اقدام به دریافت وام 5 میلیونی کنند

  جدا از بهانه های متعدد بانکها جهت معرفی ضامن پس از طی مدت نامشخص و پس از دریافت وام می بایست طی 8 سال مبلغ 23 میلیون تومان یعنی بیشتر از 4 برابر مبلغ فوق را باز پرداخت نمایند

نرخ سود وام جعاله بانک ... 24 درصد می باشد درحالیکه با احتساب هزینه 400 هزار تومانی دریافت این وام، این نرخ سود به حدود 26 درصد می رسد.آیا این نرخ سود با موازین بانکداری اسلامی همخوانی دارد؟

جای تعجب اینجاست که متولیان اقتصاد کشور هم از وضع موجود رضایت چندانی ندارند تاجایی که رییس جمهور ، وزیر اقتصاد و رییس کمسیون اقتصادی مجلس به این موضوع اعتراف کردند.

((عضو پژوهشكده وزارت اقتصاد با اعلام اينكه سود برخي بانك‌ها 20 الي 25 درصد فراتر از تورم و 10 درصد بيشتر از سود سپرده‌ها است))

  درد اینجاست که:

بعضی آقایان یا نمی توانند یا نمی خواهند مردم را از این منجلاب قرض و بدهی به سیستم بانکی رهایی بخشند

اینجاست که باید صدای استاد شجریان را شنید و آه کشید:

"من به تنگ آمده ام از همه چیز می خواهم فریاد بلندی بزنم که صدایم به شما هم برسد ...

آ آ آ آ آ ی ی ی ....."

 

به قلم JAVAD




صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

درباره وبلاگ


به سراغ من اگر میآیید پشت هیچستانم!
آخرین مطالب
نويسندگان
موضوعات
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان زرین قلم و آدرس zaringhalam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 34
بازدید دیروز : 16
بازدید هفته : 76
بازدید ماه : 126
بازدید کل : 101598
تعداد مطالب : 43
تعداد نظرات : 16
تعداد آنلاین : 1